l'Orquestra Montgrins anima la cloenda a les Enramades d'Arbúcies

A la mitja part, es va fer entrega dels premis dels diferents concursos

Redacció
27 de juny del 2019
Actualitzat a les 18:25h
Les Enramades d'Arbúcies 2019
Les Enramades d'Arbúcies 2019 | AJA
Una última passada a la plaça de la Vila va posar el punt i final a una setmana d'Enramades. Abans, però, l'Orquestra Montgrins va oferir, com ja és tradició, el concert del fi de festa de les Enramades i, a la mitja part, es va dur a terme l'entrega dels guardons dels diferents concursos organitzats durant aquestes festes.
 
La regidora de Turisme, Maria Tayeda, va ser l'encarregada d'atorgar els tres premis de les Catifes d'enguany als catifaires del Segimon Folgueroles, que van guanyar el premi al disseny i a la catifa més original amb els Vinils que han fet història; els Catifactions del carrer Camprodon es van endur el premi al treball amb la seva catifa Pop-art; i els veïns de la font del Bon Humor amb la catifa Galeria d’ocells es van emportar el guardó a la varietat de flor.
 
Per altra banda, la regidora de Festes, M. Àngels Soler, va ser qui va fer entrega dels premis del concurs d'enramar carrers i del concurs de dibuix per la portada del llibret d'Enramades. En el primer cas, el carrer Sorrall es va endur el primer premi, el carrer Major el segon i, empatats en tercer lloc, el carrer Ramon Pagès i el carrer Segimon Folgueroles.
 
Pel que fa al concurs de dibuix, Arlet Almendros va ser la guanyadora, ja que la seva il·lustració va ser la portada del llibret d'Enramades, i es va endur un val de 50 euros a gastar en material escolar. Així mateix, també es va premiar amb 50 euros per material escolar a Aina Rosell de cicle inicial i a Laia Boix Campamà de cicle superior. A més a més, es va fer entrega de diplomes a la resta dels sis finalistes. De 1r i 2n de primària van ser la Rita Batlle Carbó de 2n i la Júlia Duran Salvador de 1r. Els dos dibuixos finalistes de 3r i 4t de primària van ser els de la Paula López Parra de 4t i d'en Sergi Callís Cotillas de 4t. I, finalment, els dos dibuixos finalistes de 5è i 6è de primària van ser els de l'Alanis Aguiar de 6è i de la Hanae Marouan de 5è.
 
Finalment, el regidor de Cultura, Manel Serras, va fer entrega dels guardons del premi als balcons, finestres i jardins amb plantes i flors. Les afortunades van ser la Montserrat Massaguer, la M. Teresa Verdaguer, en Ramon Montero i la Mercè Cucarella.
 
La regidora de Festes, M. Àngels Soler, fa una valoració molt positiva de les Enramades d'enguany i ha destacat, sobretot, les més de 3.500 persones que van assistir a la botifarrada, el concert de la passada del Castell, ja que aquest any s'ha canviat el grup de versions que actuava sempre per la Banda Neon i la gran afluència de gent que hi va haver. Així com també ha ressaltat l'èxit de l'espectacle humorístic de Can Cassó, que va anar a càrrec d'Improshow. "Les Enramades és la festa major d'Arbúcies i és una celebració que els arbuciencs i arbucienques se senten seva i això es nota amb l'afluència de públic que assisteix a cadascun dels actes organitzats durant aquesta setmana", assenyala la regidora.
 
Arxivat a