residus

El nou contracte de recollida de residus a Sant Celoni contempla un seguit de millores del servei

Es contempla l'increment d'un cinquanta per cent les hores que es dediquen a la neteja de les àrees de contenidors

per NacióDigital , 25 de juny de 2019 a les 17:36 |
Amb el nou contracte es volen evitar situacions com aquesta a Sant Celoni | NBM
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de juny de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest mes de juny a Sant Celoni ha entrat en vigor el nou contracte de recollida de residus que aportarà importants millores en el servei. Una de les primeres accions del nou govern municipal, amb menys de quinze dies des de la seva constitució ha decidit implantar un seguit de mesures amb la finalitat de tenir un poble més net. I en aquesta línia s'ha decidit incrementar un cinquanta per cent les hores diàries que es dediquen a la neteja de les àrees de contenidors.

També, en relació als voluminosos, es pot concertar la recollida trucant al telèfon 607185287 i al mateix temps s'augmenta el porta a porta de cartró als comerços ampliant la recollida de paper i cartró. A més a més, s'implanta un nou servei porta a porta d'orgànica a bars, restaurants i altres establiments i comerços per facilitar i millorar la recollida.


En el nou contracte de recollida de residus tanmateix es contempla l'ampliació del número de minideixalleries per al reciclatge de residus. N'hi haurà nou repartides per tots els barris de Sant Celoni. Finalment, s'instal·laran punts de recollida d'oli vegetal domiciliari en ampolles o recipients de plàtic.

 

Participació