L'alcalde de Santa Maria de Palautordera presenta candidatura a la Diputació de Barcelona

Jordi Xena, malgrat tenir l'aval dels municipis del Baix Montseny emmarcats en el Partit Judicial d'Arenys de Mar, va perdre la votació per sis vots

Redacció
25 de juny del 2019
Actualitzat a les 15:48h
Jordi Xena presentant la seva candidatura a diputat de la Diputació de Barcelona
Jordi Xena presentant la seva candidatura a diputat de la Diputació de Barcelona | JxCat

Junts per Catalunya dels municipis del Vallès Oriental emmarcats en el Partit Judicial d'Arenys de Mar va escollir l'alcalde de Santa Maria de Palautordera per a representar-los com a diputat de la Diputació de Barcelona. Aquests municipis són els de Campins, Gualba, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.

Per altra banda, els pobles de la comarca del Maresme proposaven la candidatura de l'alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia i l'alcaldessa de Calella, Montserrat Candini.

La proposta de Jordi Xena, feta divendres passat a l'edifici Calisay d'Arenys de Mar, va ser de reflexió i de compartir el mandat entre les dues candidatures, cosa que no va ser acceptada pels alcaldes de la comarca del Maresme, motiu pel qual va ser necessària una  votació que, finalment, Jordi Xena va perdre per sis vots.