Constituïts els nous ajuntaments de Gualba i Sant Antoni de Vilamajor

Marc Uriach revalida el mandat amb majoria absoluta i Raül Valentín s'estrena com a nou alcalde de Sant Antoni de Vilamajor

Marc Uriach, alcalde de Gualba, amb els regidors i regidores del nou plenari de l?ajuntament
Marc Uriach, alcalde de Gualba, amb els regidors i regidores del nou plenari de l?ajuntament | @Gualbainfo
NacióDigital
15 de juny del 2019
Actualitzat el 16 de juny a les 9:15h
Marc Uriach (JxCat) ha revalidat la majoria absoluta a l'Ajuntament de Gualba i aquest migdia ha estat investitat alcalde. En aquesta imatge Marc Uriach amb tots els regidores i regidores que la legislatura 2019-2023 formaran el plenari de Gualba. Cinc regidors de JxCat: 1. Marc Uriach Cortinas, 2. José Antonio Peinado García, 3. Sylvia Sancho Badell, 4. Josep María Duart Montoliu i 5. Raul Cañete Piñar. I quatre d'ERC: 1. Jordi Esmandia i Barenys, 2. Marta Clopés i Cardona, 3. Diana Fornells i Franco i 4. Raquel Brosa i Martínez.

 

I a Sant Antoni de Vilamajor Raül Valentin s'ha estrenat com alcalde. El candidat de CanVi governarà amb majoria absoluta gràcies al suport que ha rebut de PUSA (Partit de les Urbanitzacions de Sant Antoni) que lidera Ferran Calvera. A l'oposició hi quedaran els dos partits que han governat la darrera legislatura, Junts per sant Antoni i ERC.