Nil Papiol s'estrena com alcalde d'Hostalric

Durant els propers 4 anys, el consistori d'Hostalric estarà format per 8 regidors i regidories de Sumem per Hostalric, l'equip de govern, i a l'oposició tres representants de Junts per Hostalric – Emociona't

Nil Papiol,  cap de llista de Sumem per Hostalric, nou alcalde d'Hostalric
Nil Papiol, cap de llista de Sumem per Hostalric, nou alcalde d'Hostalric | La Selva Comunica
NacióDigital
15 de juny del 2019
Actualitzat el 16 de juny a les 7:24h
La sala de sessions municipal, amb més de 50 seients, s'ha quedat petita aquest migdia per acollir a tots els assistents que volien seguir l'acte de constitució. S'ha habilitat el Centre Cultural Serafí Pitarra, edifici annex a la Casa de la Vila, des d'on s’ha pogut seguir l'acte en directe des d'una pantalla gegant. Per primera vegada a l'Ajuntament d’Hostalric, el govern municipal estarà composat  per un 50% de dones i un 50% d'homes. Serà un equip de govern paritari.

L'equip de Sumem per Hostalric s'ha fixat com a punts clau del nou mandat l'escolta activa dels veïns i veïnes, el foment de la participació ciutadana, transparència, rigor i bon govern. Es crearà la regidoria d'infància ja que el nou equip de govern aposta clarament  per aquest col·lectiu.

Durant el discurs de presa de possessió com a nou alcalde d'Hostalric, Nil Papiol ha manifestat "governem-nos des de les diferències perquè l'exercici de la política és col·laboració continuada". Pel que fa als bons resultats obtinguts a les eleccions municipals que han donat la majoria absoluta a Sumem per Hostalric, el nou alcalde ha remarcat que "només vull que les eines que marquin aquests quatre anys en la nostra relació amb Junts per Catalunya – Emociona't, siguin el diàleg i la ma estesà".
 
El ple de constitució del nou ajuntament d'Hostalric ha estat seguit per la consellera d’'gricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà i Roura que ha volgut així donar suport a Nil Papiol i al seu equip.
 

Nil Papiol amb tots els regidors i regidores de l'Ajuntament d'Hostalric 2019 - 2023 Foto: La Selva Comunica