L'alcalde de Vallgorguina s'emociona en el ple d'investidura recordant Puigdemont

Joan Mora, alcalde de Vallgorguina emocionat en el ple d'investidura quan ha parlat de Puigdemont
Joan Mora, alcalde de Vallgorguina emocionat en el ple d'investidura quan ha parlat de Puigdemont | AJVALL
NacióDigital
15 de juny del 2019
Actualitzat a les 19:08h
Joan Mora ha estat investit com alcalde de Vallgorguina una legislatura més i com en les darreres legislatures ho farà amb majoria absoluta, malgrat que aquests pròxims quatre anys ho farà amb dos regidors menys que no pas el període 2015-2019. El ple seguia el guió establert sense cap sorpresa i Joan Mora ha rebut la vara d'alcalde una vegada més i ha arribat el moment que els partits polítics han tingut la paraula.

Quan ha estat el torn de Joan Mora s'ha emocionat quan volia dir que amb aquesta vara d'alcalde havia anat a la manifestació que es va convocar a Brussel·les en suport al president Carles Puigdemont i la resta d'exiliats, exiliades i presos i preses polítiques. El moment ha estat tan emotiu que el ple s'ha hagut d'aturar prop de cinc minuts davant la impossibilitat de poder articular cap paraula.

Una vegada superada la siutuació l'Ajuntament ha quedat constituït amb un plenari amb majoria de JXCat que disposa de sis regidors: Joan Mora Alsina, Sílvia Crespo Garcia, Montserrat Morón Galán, Josep Pujol Vilamala, Francesc Xavier Blanquer Monrabà i José Antonio Terribas Pérez.

A l'oposició hi ha quedat ERC-AM amb tres regidors: Magda Bes i Esmel, Maria Del Carmen Linares i Ballesté i Rubén Blanco i Mera; i dos de la CUPV-AMUNT (CUP-AMUNT): Anna Semi Herrero Cervera i Luis Pipo Toral Ortega.
 

Joan Mora investit alcalde de Vallgorguina Foto: AJVALL



Arxivat a