Raül Garcia (JxCat) es converteix en el nou alcalde de Sant Celoni i la Batllòria

Ha rebut sis els vots dels regidors del seu grup i els tres dels regidors d'ERC per formar un govern amb majoria

Raül Garcia, nou alcalde de Sant Celoni, rep la vara d'alcalde
Raül Garcia, nou alcalde de Sant Celoni, rep la vara d'alcalde | NBM
NacióDigital
15 de juny del 2019
Actualitzat a les 19:04h
No hi ha hagut cap sorpresa i aquest migdia Raül Garcia, com a nou candidat de JxCat de Sant Celoni s'ha convertit en el nou alcalde del municipi baixmontsenyenc gràcies al suport que li han donat els tres regidors d'ERC, amb qui també formaran el govern municipal. Raül Garcia substitueix d'aquesta manera al també alcalde de JxCat Francesc Deulofeu que no s'ha presentat a la reelecció.

Garcia ha promès el càrrec per imperatiu legal amb lleialtat al mandat democràtic i al poble de Catalunya i amb la solidaritat als presos i preses polítics i exiliats i exiliades. també ha manifestat el seu ferm compromís d'igualtat i la llibertat i ha declarat que continuarà treballant per a la construcció d'una Catalunya políticament justa, econòmicament pròspera i territorialment equilibrada al servei de tots els celonins i celonines, batlloriencs i batllorienques.

Finalment, el plenari de l'Ajuntament de Sant Celoni ha quedat format per sis regidors i regidores de JxCat: Raül Garcia Ramírez, Anaïs Medina Terradas, Ernest Vilà Pladevall, Mª Angels Bordetas Delgado, Jordi Clopés Lagarda i Patrícia Rodríguez Pedraja.; cinc regidors i regidores del PSC: Eduard Vallhonesta Alarcón, Miriam Teruel Navarro, José Capote Martín,  Laura Álvarez Pulido i Diego Fernández Pinto.; tres regidors i regidores de la CUP: Mariona Pascual Alfaras, Gerard Catot Sans i Roser Calvet Riera; i tres regidors i regidores d'ERC: Magalí Miracle Rigalós, Josep Orra Pié i Dolors Pagès Canaleta.
 

foto família regidors i regidores electes Foto: AJSC



 
Arxivat a