equipaments

Innovacions a la Biblioteca Ferran Soldevila de Santa Maria de Palautordera

Una de les grans novetats és l'autopréstec per radiofreqüència

per NacióDigital , 12 de juny de 2019 a les 16:35 |
Exterior de la Biblioteca Ferran Soldevila de Santa Maria de Palautordera | ©BFS
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de juny de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera ha fet un seguit de reformes a la Biblioteca Ferran Soldevila que han permès millorar de manera ostensible l'equipament. En aquest sentit s'ha substituït la coberta d'entrada que ha solucionat un problema de goteres, també s'han repintat alguns espais exteriors i s'ha canviat la lluminària a l'entrada i al taulell d'informació.

Entre els canvis de fesomina de la biblioteca cal afegir-hi el rètol de la façana i la instal·lació de portes automàtiques que faciliten molt la mobilitat dels usuaris i usuàries de la biblioteca. amb tot i això, una de les grans novetats és la posada en marxa del nou sistema de préstec de radiofreqüència, és a dir, un sistema d'autopréstec. La Diputació de Barcelona ha subvencionat les obres amb prop de 30.000 euros.

 

L'autopréstec per radiofreqüència, una de les novetats de la Biblioteca Ferran Soldevila de Santa Maria de Palautordera Foto: ©BFS 

 

Participació