Paul McAuliffe, el nou alcalde de Dublin, té lligams culturals amb Sant Celoni

El desembre de 2017 va votar a favor, a diferència dels seus companys del Fianna Fail, a que la senyera havia d'onejar d'un dels tres pals del City Hall en solidaritat amb Catalunya pels fets de l'1 d'octubre

Paul McAuliffe escollit 350è Lord Mayor de Dublin
Paul McAuliffe escollit 350è Lord Mayor de Dublin | @DubCityCouncil
NacióDigital
11 de juny del 2019
Actualitzat a les 19:07h
Per la gran majoria de nosaltres el nom de Paul McAuliffe segurament no ens diu massa res. Doncs bé, des del divendres 7 de juny és el nou batlle de Dublin, sorgit de les eleccions municipals que es van celebrar a Irlanda el passat 24 de maig. Tal com explica el diari Liffey, fundat a Dublin l'any 2011 i escrit en català, les eleccions van deixar un panorama molt fragmentat però McAuliffe, representant del partit consevador Fianna Fail, va ser escollit com a 350è Lord Mayor de Dublin amb 35 dels 63 vots del plenari.

Però si tot plegat ens queda lluny i pensem que ja en tenim prou amb la formació de govern municipal a Sant Celoni, que també necessita de pactes postelectorals, la qüestió és que Paul McAuliffe és un amic de Sant Celoni -com titula el diari Liffey- ja que el mes de desembre de 2017, a diferència dels seus companys de partit, va votar a favor que la senyera onegés en un dels tres pals del City Hall (Ajuntament) de Dublin en solidaritat amb Catalunya pels fets de l'1 d'octubre.

Segons va dir en el ple en el qual finalment es va aprovar la moció el motiu de votar-hi a favor va ser "per un lligam amb la gent de Sant Celoni després d'haver-hi fet un intercanvi cultural", podem llegir en la notícia del diari Liffey.
 
Arxivat a