Vallgorguina i Vilalba certifiquen la col·laboració en neteja viària

El conveni ja estava aprovat pel ple de l'Ajuntament i Vilalba Sasserra ja l'està utilitzant des de fa dies

per NacióBaixMontseny , 2 d'octubre de 2012 a les 17:34 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 d'octubre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Joan Mora i Joan Pons Foto: DBM

Els alcaldes de Vallgorguina, Joan Mora, i de Vilalba Sasserra, Joan Pons, han formalitzat aquest matí el conveni de col·laboració interadministrativa per la cessió d'una màquina escombradora mecanitzada, propietat de l'Ajuntament de Vallgorguina perquè pugui ser utilitzada per netejar els carrers de Vilalba Sasserra.


De fet, el conveni ja estava aprovat pel ple municipal i la màquina ja està sent utilitzada per l'Ajuntament de Vilalba Sasserra des de fa dies. En l'acord signat queda explícit que es tracta d'una màquina actualment en desús per part de l'Ajuntament de Vallgorguina i que a canvi de la  cessió  Vilalba Sasserra es fa càrrec de les despeses de manteniment, assegurances i inspeccions tècniques que calguin al vehicle i es compromet a fer la neteja viària dels accessos compartits de Canadà Park (terme municipal de Vallgorguina) i Vilalba Sasserra des de la carretera comarcal C35.

 

Participació