Un estudiant de Sant Celoni, escollit ambaixador a la Unió Europea d'Estudiants

Francesc Almendros estudia el grau d'Empresa Internacional a la Facultat d'Economia i Empresa de la UB

Francesc Almendros, ambaixador a la Unió Europea d'Estudiants
Francesc Almendros, ambaixador a la Unió Europea d'Estudiants | UB
Redacció
08 de juny del 2019
Actualitzat el 09 de juny a les 23:06h

L'estudiant de la Universitat de Barcelona Francesc Almendros ha estat escollit ambaixador a la Unió Europea d’Estudiants (ESU), l'entitat que representa els estudiants davant d'institucions com la Unió Europea, el Consell d'Europa, la UNESCO i el Grup de Seguiment de Bolonya. Almendros, veí de Sant Celoni, ha estat escollit per la Coordinadora de Representants d'Estudiants de les Universitats Públiques (CREUP), l'única organització estatal que participa a l'ESU.

Els objectius d'Almendros en el càrrec són "compartir opinions, debatre-les i treballar-les braç a braç amb representants estudiantils d'altres països, i poder comparar i analitzar la implementació del Pla Bolonya a les diferents regions europees de l'espai europeu d'educació superior". Francesc Almendros també assenyala que vol ser "l'altaveu de la CREUP i de tots els estudiants universitaris del país a Europa". El nomenament com a ambaixador a l'ESU ha significat per a l'estudiant celoní unir les seves dues passions en un mateix lloc: la diplomàcia internacional i la representació estudiantil.

Francesc Almendros, estudiant del grau d'Empresa Internacional a la Facultat d'Economia i Empresa, també apunta que tindrà "la possibilitat de desenvolupar polítiques universitàries per les quals els estudiants puguin gaudir de programes que complementin la seva experiència universitària". Almendros va ser un dels trenta estudiants a tot l'Estat que l'estiu passat va anar a formar-se en emprenedoria al Babson College de Boston amb la metodologia empresarial Thought & Action® (ET&A™) mitjançant una beca del programa Babson Build for Santander Universities Students.

Arxivat a