Jordi Puigvert segon en la prova del Campionat d'Espanya d'Autocròs disputada a Mollerussa

Després d'aquest podi el pilot de Vallgorguina ocupa la cinquena posició de la classificació general

Jordi Puigvert, segon a la cursa del Campiomnat d'Espanmya d'Autocròs a Mollerussa
Jordi Puigvert, segon a la cursa del Campiomnat d'Espanmya d'Autocròs a Mollerussa | Jordi Puigvert
Redacció
06 de juny del 2019
Actualitzat a les 16:19h
El passat cap de setmana es va disputar al circuit Parc de la serra de Mollerussa, la quarta prova del campionat d'Espanya d'autocròs. Amb 33 inscrits a la categoria de  Carcross i amb una temperatura molt alta. El dissabte al migdia es van fer els entrenaments cronometrats en els quals el pilot de Vallgorguina, Jordi Puigvert va aconseguir el sisè millor temps.

A les dues classificatòries del dissabte a la tarda, Puigvert va fer dues segones posicions i a la tercera classificatòria disputada el diumenge al matí, Puigvert al volant de l'Speed Car va aconseguir guanyar-la. Amb la mitjana de les tres classificatòries, el pilot de Vallgorguina va sortir a la final des de la segona posició.

A la sortida Puigvert es va col·locar en primera posició que va mantenir fins que a la sisena volta el cotxe va patir una baixada considerable de potència, cosa que li va fer perdre la primera posició i al final va passa per línia de meta en segona. La victòria va ser pel mallorquí Juanjo Moll i la tercera posició per a madrileny, Javier Lucena.

Ara Jordi Puigvert puja fins la cinquena posició del campionat. La pròxima cursa serà els dies 6 i 7 de juliol a Carballo (Galicia).
 
Arxivat a