El PSC proposa sis pactes locals per Sant Celoni i la Batllòria

Els socialistes s'han reunit aquesta nit amb JxCat tot i que no entren en cap travessa per entrar a formar part del govern municipal

Ajuntament de Sant Celoni
Ajuntament de Sant Celoni | Jordi Purtí
Redacció
04 de juny del 2019
Actualitzat a les 9:55h
Les negociacions per a la formació del nou govern de l'Ajuntament de Sant Celoni continuen tot i que els indicis porten a que Raül Garcia (JxCat) serà el nou alcalde ja que té el suport gairebé assegurat dels tres regidors d'ERC que li donarien la majoria. Els dos partits es van reunir dissabte passat i fonts coneixedores de les negociacions, malgrat el silenci sepulcral del contingut del que s'està coent, asseguren que la reunió va anar "força bé" i que s'ha deixat la porta oberta a la CUP que també ha començat una tanda de converses amb la resta de forces polítiques amb representació municipal.

I dintre d'aquest marc de reunions ahir al vespre es van reunir representants de JxCat amb representants del PSC. Els socialistes, en principi, no entren a pràcticament cap travessa per a formar part d'alguna coalició de govern i tampoc han impulsat cap tanda de converses ja que amb els cinc regidors que han tret -un més que la legislatura passada- consideren que poden fer molt bona feina des de l'oposició.

Amb tot i això, en la reunió d'ahir el PSC va fer una proposta a JxCat de sis pactes locals on l'acord i el consens han de prevaldre per tal de garantir la seva viabilitat. 1.- Pacte per la capitalitat del Baix Montseny. 2.- Pacte per l'ocupació. 3.- Pacte per un poble net i sostenible. 4.- Pacte per un poble ordenat i segur on la millora dels serveis i dels equipaments sigui una prioritat. 5.- Pacte per la radicalitat democràtica. 6.- Pacte per la convivència: Sant Celoni i La Batllòria, un projecte de tothom.

Des del PSC s'assegura que aquesta mateixa proposta és la que es farà aquesta setmana a la CUP amb qui ja s'ha concertat una reunió.
 
Arxivat a