La Guàrdia Municipal de Breda compta amb un nou vehicle de patrulla

El nou automòbil funciona amb un motor de benzina de baixes emissions, que es poden reduir encara més quan es circula pel nucli urbà

El nou vehicle de la Guàrdia Municipal de Breda
El nou vehicle de la Guàrdia Municipal de Breda | AJB
Redacció
03 de juny del 2019
Actualitzat a les 16:31h
Aquesta setmana la Guardia Municipal de Breda estrena un nou vehicle de patrulla. Es tracta d'un Seat Ateca EcoTSI de renting, que substitueix el Nissan Qashqai del qual es disposava fins ara. D'aquesta manera la Guàrdia Municipal de Breda disposa de dos vehicles per a patrullar i prestar serveis als vilatans, en tant que es pot produir una resposta més ràpida i eficient.

El nou automòbil funciona amb un motor de benzina de baixes emissions, que es poden reduir encara més quan es circula pel nucli urbà gràcies al seu sistema de desconnexió de cilindres, que millora l'eficiència en el consum. És un vehicle cardioprotegit, ja que incorpora un dispositiu DEA, un Desfibril·lador Extern Automàtic, per a utilitzar en casos d'emergència.

L'Ajuntament de Breda ha adquirit aquest nou vehicle a través de la compra agregada de vehicles per a ens locals de l'ACM, gràcies a la qual es produeix un estalvi de tràmits administratius i millors condicions econòmiques.