L'economia social i solidària genera a Arbúcies 35 nous llocs de treball

La voluntat del consistori és el de seguir treballant en aquest àmbit

L'Ajuntament d'Arbúcies vol seguir apostant per l'economia social i solidària
L'Ajuntament d'Arbúcies vol seguir apostant per l'economia social i solidària | AJA
Redacció
30 de maig del 2019
Actualitzat a les 18:03h
L'aposta municipal d'Arbúcies per l'economia social i solidària ha permès crear 35 llocs de treball nous en l'àmbit de les cures, l'administració i les empreses cooperatives en els darrers tres anys.
 
El tinent d'alcalde, Jaume Salmeron, és qui ha liderat els projectes endegats des de l'Ajuntament en l'àmbit de l'economia social i solidària i no han estat pocs. Salmeron ha recordat les diferents iniciatives que s'han tirat endavant des dels últims tres anys. Amb la municipalització del Servei d'Atenció a Domicili a través d'una cooperativa s'han generat fins a 16 llocs de treball; els Plans d'inserció laboral per a dones majors de 45 anys han donat feina a 5 persones; els Plans de promoció al cooperativisme han permès ocupar 3 persones; la prova pilot de remunicipalització del servei de menjador que s'està duent a terme durant aquest curs ha permès donar feina a 5 persones; i, finalment, el nou projecte engegat de la cooperativa de joves del PFI ocupa fins a 5 persones més.
 
Salmeron ha afirmat que "la voluntat de l'Ajuntament és seguir creant més ocupació i de més qualitat perquè el cooperativisme afavoreix una economia més justa i més democratitzada".
 
Arxivat a