Bona afluència d'electors als col·legis de Sant Celoni

A Sant celoni i la Batllòria ja han votat cinc dels candidats a l'alcaldia

Cues per votar al col·legi electoral de l'Ateneu a Sant celoni
Cues per votar al col·legi electoral de l'Ateneu a Sant celoni | Jordi Purtí
Redacció
26 de maig del 2019
Actualitzat a la 13:11h
A l'espera que a les dues d'aquest migdia es doni el primer percentatge de participació, a Sant Celoni i la Batllòria l'afluència de votants és fluïda però s'espera que sigui important. Des de primera hora que als col·legis electorals hi ha moviment constant i a aq1uesta hora ja han votat cinc dels sis candidats a l'alcaldia.

La més matinera de totes ha estat Mariona Pascual que ja fa dies que va votar per correu. Avui, però, el primer que ho ha fet ha estat Ahmed Benamar, el candidat de Podemos que ha votat a les Illes Belles. Més tard ho han fet Raül Garcia, candidat de JxCat Sant Celoni i la Batllòria i Magalí Miracle. Tots dos ho han fet a l'Ateneu de Sant Celoni. Eduard Vallhonesta, l'alcaldable del PSC ha votat a la Batllòria cap a dos quarts d'una del migdia. Queda el candidat de C's que no se'n tenen notícies.

A Sant Celoni el cens electorals per a les eleccions municipals és de 12.931 persones i a les eleccions del Parlament Europeu de 12.916

A altres municipis del Baix Montseny també han votat Jordi Xena, candidat a la reelecció i cap de llista de Junts per Palau, a Santa Maria de Palautordera. A aquest municipi també hi ha votat Lluís Morales, candidat de la CUP. A Vallgorguina qui ha fet pública la seva votació ha estat M;agda Bes, alcaldable d'ERC Vallgorguina.