eleccions municipals 2019

L'Ateneu Popular de Vilamajor emet el comunicat «Vota't a tu»

"Al marge de si votes el partit que creus més bo, el partit que creus menys dolent, votes en blanc, t'abstens… La proposta és que –al marge d'això– et votis a tu, ens votem a nosaltres"

L'Ateneu Popular de Vilamajor demana que ens votem a nosaltres | Carla Serra
per Redacció, 23 de maig de 2019 a les 12:34 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de maig de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Des de l'Ateneu Popular de Vilamajor, davant la convocatòria d'Eleccions Municipals d'aquest 26 de maig, tenim una proposta. Al marge de si votes el partit que creus més bo, el partit que creus menys dolent, votes en blanc, t'abstens… La proposta és que –al marge d'això– et votis a tu, ens votem a nosaltres. Que ens comprometem com a veïns i veïnes a aportar a la causa de fer un poble i una societat millor. Durant els propers 4 anys, i els que vinguin.

Compartim algunes idees sobre com es podria enfocar aquest compromís:


- Dedicar una part d'energies i temps a alguna cosa que sigui per un bé comú que vagi més enllà de l'interès particular.

- Cultivar relacions sanes i respectuoses amb les persones estimades i properes, amb el veïnat i amb tothom en general.


- Oferir ajuda quan puguem a qui la pugui necessitar i trencar prejudicis.

- Tenir cura de l'entorn on vivim i tenir un estil de vida i un consum més responsable i sostenible.


- Formar-nos opinions crítiques sobre les coses, no empassar-nos el que se'ns diu des dels grans mitjans o les institucions sense qüestionar-ho.

- Intentar créixer i millorar com a persones, valorar-nos en allò positiu i alhora ser autocrítiques i conscients de les nostres mancances.

Hi ha moltes idees possibles i cadascú pot veure amb què i amb quina mesura es compromet.

A Vilamajor som unes 10.000 persones. Si la meitat prenguéssim aquest tipus de compromisos, no seria això un gran canvi cap a millor? Només que un 10% de la població ho intentéssim fer, de manera conscient… No veuríem ja canvis molt importants?

Aquest text vol ser una invitació a la implicació i al compromís personal.

Com diu la paret de la plaça de Sant Antoni: "Sols el poble salva el poble".
 

 

Participació