Magalí Miracle diu a la gent gran de Sant Celoni que ERC continuarà treballant pel seu benestar

La candidata republicana ha assegurat que el seu desig és continuar donant suport a la gent gran en tots els àmbits del seu dia a dia

Magalí Miracle ha explicat la feina que ERC de Sant Celoni i la Batllòria ha fet aquesta legislatura per a la gent gran
Magalí Miracle ha explicat la feina que ERC de Sant Celoni i la Batllòria ha fet aquesta legislatura per a la gent gran | Jordi Purtí
Redacció
22 de maig del 2019
Actualitzat a les 21:09h
Ho va dir ahir a l'entrevista de NacióBaixMontseny i ho ha tornat a repetir aquesta tarda en l'acte electoral que Magalí Miracle, alcaldable d'ERC a l'Ajuntament de Sant Celoni i la Batllòria, ha fet a l'Esplai de la Gent Gran "calen més recursos per a l'atenció domiciliària de la gent gran". De fet, en l'acte d'avui la candidata republicana ha explicat quina ha estat la seva activitat com a regidora de Comunitat i, per tant, la gent gran en el centre de l'atenció que des d'aquesta àrea s'ofereix. Els propers quatre anys "volem seguir treballant pel benestar de la gent gran", ha dit.

Magalí Miracle ha assegurat davant la quarantena de persones que han assistir a l'acte que el seu desig és continuar donant suport a la gent gran en tots els àmbits del seu dia a dia i això inclou aspectes com més atenció geriàtrica, més places del centre de dia, oferir pisos tutelats, construir un nou casal de la gent gran de Sant Celoni, així com planificar un nou espai per la gent gran de la Batllòria i, en definitiva, que les persones grans estiguin ben acompanyades.

També ha destacat que la llista que es presenta a les eleccions sota les sigles d'ERRC Sant Cewloni i la Batllòria és molt transversal amb persones de totes les edats.

A l'acte electoral també hi han intervingut altres membres de la candidatura d'ERC de Sant Celoni i la Batllòria com Pep Orra, Dolors Pagès, Zoraida Diaz, Josep Manuel Bueno i Teresa Vilagran. Han explicat altres aspectes del programa com l'ecologia, el turisme, els joves, l'educació, la cultura o l'espai públic.
 
Totes les llistes de les eleccions municipals al Baix Montseny: noms i cognoms, partits, sigles i municipis
Arxivat a