eleccions municipals 2019

El PSC de Sant Celoni i la Batllòria es compromet a treballar per la igualtat laboral entre homes i dones

El partit socialista considera que "l'ocupació ha de ser una de les principals preocupacions del govern municipal"

per Redacció , 22 de maig de 2019 a les 09:00 |
Eduard Vallhonesta visitant l'empresa Givaudan de Sant Celoni | PSC Sant Celoni i la Batllòria
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de maig de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Eduard Vallhonesta, candidat del PSC a les eleccions municipals, ha visitat els darrers dies algunes de les empreses que conformen el teixit industrial de Sant Celoni, acompanyat d'altres membres de la llista socialista. L'alcaldable socialista ha estat aquests dies a Giuvadan, empresa que ocupa un total de 200 persones, i a Arkema, amb una plantilla de 130 treballadors.

En ambdues visites, Vallhonesta va tenir l'ocasió de reunir-se tant amb membres dels respectius equips directius com amb representants dels treballadors o membres dels comitès d'empresa. El candidat socialista a governar Sant Celoni els propers quatre anys va manifestar la voluntat d'aprofundir en la col·laboració entre ajuntament i indústria. El PSC de Sant Celoni i la Batllòria considera la indústria "un dels motors més importants de l’economia del municipi" ja que el sector "ocupa a un gran nombre de celonins i celonines".

Així mateix, el PSC es compromet a lluitar a favor de la igualtat laboral entre homes i dones a les empreses del municipi. En aquest sentit, Vallhonesta es troba decidit a "impulsar plans per aconseguir la incorporació progressiva de la dona en tasques directives i de producció, fins ara reservades als homes" i "celebra l’esforç d'algunes empreses com Renolit i Arkema, entre d'altres per portar a terme accions en favor de la igualtat laboral".

El partit socialista considera que "l'ocupació ha de ser una de les principals preocupacions del govern municipal". Per aquest motiu, Eduard Vallhonesta es compromet a "treballar en programes que permetin dur a terme accions de millora de l’ocupació" i a "fer una aposta per ajudar a trobar feina als aturats de llarga durada i als joves". Per això, "aprofundirem la complicitat amb el sector econòmic i industrial del territori".

Totes les llistes de les eleccions municipals al Baix Montseny: noms i cognoms, partits, sigles i municipis

 

Participació