500 persones a l’acte central de JuntsxCat de Sant Celoni i la Batllòria

La formació fa una gran arrossada solidària pels presos polítics i exiliats

Acte central de JxCat Sant Celoni i la Batllòria aquest diumenge a Sant Celoni
Acte central de JxCat Sant Celoni i la Batllòria aquest diumenge a Sant Celoni | JxCat Sant Celoni i la Batllòria
Redacció
19 de maig del 2019
Actualitzat el 20 de maig a les 14:23h
La pista coberta del camp municipal d’esports de Sant Celoni ha estat el pla B escollit per la formació política per fer el seu acte central de campanya per la previsió de pluja, que en un inici s’havia de celebrar al parc de la Rectoria Vella. 500 persones han participat d’una arrossada solidària que pretenia seguir recollint fons per la caixa de solidaritat pels presos polítics i exiliats.
 
A l’acte han participat el diputat de Junts per Catalunya Eduard Pujol i la cuinera Ada Parellada, a part del candidat de Sant Celoni Raül Garcia. En els seus parlaments Eduard Pujol ha recordat com en un altre dinar celebrat allà mateix feia un any i mig va poder estar present el conseller Jordi Turull, avui injustament empresonat amb la resta de presos polítics. També ha recordat quins són els tres verbs que ha de tenir un bon alcalde: estimar el seu poble, escoltar per aprendre, i transformar. I en consonància amb això ha demanat el suport a en Raül Garcia, de qui diu que té aquestes qualitats.
 
Raül Garcia ha posat l’acte d’aquest diumenge com a exemple del “fem-ho junts” que anomenen durant la campanya i ha agraït les aportacions i donatius d’empreses i particulars que han facilitat l’arrossada i ha fet possible recaptar 3.078 euros per la caixa de solidaritat. Així mateix ha explicat el projecte de la seva formació per als propers anys: renovar Sant Celoni i la Batllòria, convertint-los en un referent de serveis i equipaments i reconnectant amb l’entorn; posant l’accent singular en la Batllòria i fidels al compromís democràtic de l’1 d’Octubre. Ha animat a tothom a donar suport a la candidatura per tal de fer possible que tot el govern legítim estigui representat a Europa i que Junts x Catalunya pugui portar a terme el seu projecte pel municipi.
 
Totes les llistes de les eleccions municipals al Baix Montseny: noms i cognoms, partits, sigles i municipis
Arxivat a