eleccions municipals 2019

El PSC fa una crida al vot progressista per fer de Sant Celoni i la Batllòria un poble on hi càpiga tothom

Eduard Vallhonesta es compromet a incrementar la plantilla de la policia local, i a recuperar la figura del sereno, ocupant a majors de 45 anys

per Redacció , 19 de maig de 2019 a les 23:20 |
Eduard Vallhonesta saluda alguns dels assistents a l'acte de Sant Ponç | Jordi mPurtí
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de maig de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest diumenge, el PSC de Sant Celoni i la Batllòria va celebrar un míting a la plaça Rafael Ferrer de Sant Ponç, on s'hi va aplegar una vuitantena de persones. Eduard Vallhonesta, candidat socialista a l'alcaldia, va iniciar la seva intervenció manifestant que "Sant Celoni necessita una nova mirada, una manera diferent de fer les coses". "Cal fer de la millora de l'espai públic la gran prioritat del govern que surti de les urnes el 26 M", va seguir Vallhonesta.

Per contrarestar "la brutícia que dia rere dia s'acumula en carrers i places i la deixadesa dels parc infantils", Vallhonesta va manifestar la voluntat del PSC d'"implantar un pla de xoc, incrementant en un 50% la brigada de neteja, augmentant la freqüència de recollida de residus voluminosos, dotant dels recursos necessaris a la brigada de neteja i reubicant contenidors per a no perjudicar comerços i veïns".


El candidat batllorienc a dirigir el consistori els propers quatre anys va prometre la creació d'una regidoria de barris. "Cal una persona que es dediqui en cos i ànima i de forma exclusiva a vetllar per la convivència als barris, una persona propera que atengui les necessitats dels veïns", va prosseguir Vallhonesta.

Durant la intervenció de l'alcaldable, també es va incidir en matèria de seguretat ciutadana. Vallhonesta es compromet a incrementar la plantilla de la policia local, i a recuperar la figura del sereno, ocupant a majors de 45 anys. Per combatre l'incivisme, el candidat socialista proposa augmentar el nombre d'agents cívics.


Vallhonesta va manifestar davant els assistents la voluntat de "posar el focus en l’educació". "Crearem el Consell dels Infants per promoure valors democràtics, augmentarem l'oferta formativa i donarem un nou impuls a la formació professional", va continuar el candidat socialista.

Finalment, l'alcaldable del PSC va demanar que "el 26 M surti tothom a votar". "El PSC volem aplegar el vot de tot aquell que se senti progressista, que vulgui un Sant Celoni unit i no dividit, en definitiva, un Sant Celoni i la Batllòria on hi càpiga tothom i on tothom tingui les mateixes oportunitats".

 
Totes les llistes de les eleccions municipals al Baix Montseny: noms i cognoms, partits, sigles i municipis

 

Participació