Després dels actes als barris de La Baronia i Canadà Park, Esquerra Republicana de Vallgorguina  prepara, per aquest dissabte 18 de maig a les 19h a La Fàbrica, el que serà l'acte central de campanya per a les eleccions municipals del proper 26 de maig.  A l'acte es presentaran les persones d'ERC Vallgorguina que integren l'equip liderat Magda Bes, que  després de dotze anys com a jutgessa de pau de Vallgorguina, afronta aquest nou repte que la pot  portar al capdavant de l'alcaldia del municipi i convertir‐se en la segona dona que lidera un projecte polític al poble. "Tenim un equip humà molt potent i molt il∙lusionat per treballar per al poble i el seu  entorn, sempre tenint en compte la participació ciutadana", apunta Magda Bes.

"Volem millorar la qualitat dels serveis a tots els barris del terme municipal de Vallgorguina i fer evolucionar tot el  potencial que té el poble", afegeix. A l’acte també es donaran a conèixer els projectes i el programa  electoral, que es presenta sota el lema ‘Sembrem el futur’ i que gira entorn a sis eixos principals: la  seguretat, la sostenibilitat, les inversions als barris, l'atenció a les persones, la cultura, i la  transparència i participació.

L'acte comptarà també amb una part musical a càrrec de Roger Canals i Miratjazz, una banda de  música dixieland i Nova Orleans. En format quartet, el grup amenitzarà la jornada amb un breu passa  carrers i acabarà a La Fàbrica per oferir un petit concert als assistents.