eleccions municipals 2019

La CUP de Breda presenta aquest dissabte el seu programa fruit de la participació ciutadana

Aleix Reche (candidat a l'alcaldia), Xavier Soldevila, Lourdes López i Artur García presentaran el programa electoral per als propers quatre anys.

per Redacció, 17 de maig de 2019 a les 17:19 |
Candidatura de la CUP Breda 2019 | CUP Breda
Aquest dissabte 18 de Maig a les 11h del matí la CUP de Breda presenta el seu programa electoral al Pati de l'Abadia. La presentació comptarà amb la participació de Natàlia Sánchez, diputada de la CUP al Parlament de Catalunya. També intervindrà Òscar Montero, regidor actual de la CUP a l'Ajuntament de Breda, que parlarà de les diverses actuacions que s'han dut a terme durant aquesta legislatura. Per altra banda, Aleix Reche (candidat a l'alcaldia), Xavier Soldevila, Lourdes López i Artur García presentaran el programa electoral per als propers quatre anys.

La CUP presenta un programa electoral que s'ha construït mitjançant un procés de participació, en què les entitats i les persones de Breda han tingut un paper protagonista a l'hora d'escollir els temes que eren rellevants per al poble, duent a terme així un dels sistemes de participació popular que vol implantar si assoleix l'alcaldia.


"Després d'haver aconseguit que l'actual equip de govern (ERC) implantés diverses propostes que la CUP duia al seu programa, la formació anticapitalista entén que la seva manera de treballar i de concebre la gestió municipal és el camí a seguir, i se sent reforçada i optimista de cares als comicis", manifesten en un comunicat públic.
 
Totes les llistes de les eleccions municipals al Baix Montseny: noms i cognoms, partits, sigles i municipis

 

Participació