eleccions municipals 2019

La candidata d'ERC Sant Celoni presentarà l'acte de Súmate «Destino Cataluña» a Sant Ponç

Aquest divendres Magalí Miracle introduirà els protagonistes dels relats del llibre editat per l'entitat de castellanoparlants favorables a la independència de Catalunya

per Redacció, 15 de maig de 2019 a les 21:41 |
Exemplars del llibre Destino Cataluña que Súmate presentarà a Sant Celoni | Súmate
Súmate presentarà aquest divendres 17 de maig a dos quarts de vuit del vespre, a la plaça de Sant Ponç de Sant Celoni el llibre "Destino Cataluña". Es tracta d'un llibre que recull 17 relats d'històries personals "com la teva, la dels teus pares o la dels teus avis quan van arribar a Catalunya", expliquen els organitzadors de l'acte.

L'acte el presentarà l'alcaldable d'ERC Sant Celoni i la Batllòria, Magalí Miracle, i comptarà amb la presència de dues autores del llibre, Maria Navarrete i Charo, juntament amb el que va ser un dels fundadors de Súmate i exdiputat, Eduardo Reyes i els vicepresidents de l'entitat Ana Hinojosa i el celoní Manel Bueno que exp0licaran detalls i anècdotes del llibre.


L'acte acabarà amb una actuació musical a càrrec de Miguel Fornell. En cas de pluja l'acte es farà a la mateixa hora en el local social de Sant Ponç.


 
Totes les llistes de les eleccions municipals al Baix Montseny: noms i cognoms, partits, sigles i municipis

 

Participació