El PSC de Sant Celoni es compromet a lluitar activament a favor de la igualtat de gènere

L'alcaldable socialista es va mostrar preocupat per la problemàtica que suposa la xacra de la violència de gènere, i es va comprometre a revisar el Protocol d'Atenció a la Violència de Gènere

El candidat del PSc Sant celoni reunit amb un grup de dones celonines
El candidat del PSc Sant celoni reunit amb un grup de dones celonines | PSC Sant celoni
Redacció
15 de maig del 2019
Actualitzat a la 13:59h
Aquest dimarts al capvespre, Eduard Vallhonesta, candidat del PSC a l'alcaldia de Sant Celoni, es va reunir amb un grup de dones celonines per conversar entorn la igualtat de gènere. En el transcurs de la trobada, que va tenir lloc al bar de l'Ateneu i va aplegar una quinzena de dones, es van abordar temes de gran rellevància, com la violència de gènere o la desigualtat laboral entre homes i dones.

Maria Rodríguez, integrant de la llista que es presenta a les eleccions, va ser l'encarregada de posar sobre la taula les dades oficials sobre casos de violència de gènere a Sant Celoni: durant l'any 2018 van ser ateses al municipi un total de 30 dones, de les quals 17 es trobaven entre els 30 i 45 anys; el Protocol de Prevenció i Atenció a la Violència de Gènere va realitzar un total de 170 actuacions, d'entre les quals destaquen 110 casos de violència psicològica.

L'alcaldable socialista es va mostrar preocupat per la problemàtica que suposa la xacra de la violència de gènere, i es va comprometre a revisar el Protocol d'Atenció a la Violència de Gènere, que va ser replantejat per última vegada l’any 2011. D'altra banda, el candidat del PSC va expressar la voluntat d'apostar per l'educació per lluitar contra la violència masclista.

Finalment, Vallhonesta va celebrar el compromís d'algunes empreses del municipi per la incorporació progressiva de la dona en tasques que fins ara havien estat reservades als homes com les de producció o direcció, i es va comprometre a treballar activament per reduir la desigualtat entre homes i dones en l’àmbit laboral.

 
Totes les llistes de les eleccions municipals al Baix Montseny: noms i cognoms, partits, sigles i municipis
Arxivat a