eleccions municipals 2019

JxCat organitza aquest diumenge una arrossada solidària al parc de la Rectoria Vella de Sant Celoni

Els beneficis d'aquest acte tindran com a destí la caixa de solidaritat

per Redacció, 15 de maig de 2019 a les 08:00 |
Raül Garcia, candidat a l'alcaldia de JxCat de Sant Celoni i la Batllòria, amb integrants de la candidatura en un acte recent | JxCat Sant Celoni i la Batllòria
El 26 de maig és a tocar i els partits polítics que es presenten a les eleccions municipals intensifiquen la camapanya electoral. En aquest sentit, la candidatuira de JxCat que encapçala Raül Garcia ha programat per diumenge vinent una arrossada solidària del Baix Montseny al parc de la Rectoria Vella de Sant Celoni. Un acte en el qual s'espera la presència d'Ada Parellada i Eduard Pujol, però també la del candidat a l'alcaldia a l'Ajuntament de Sant Celoni Raül Garcia i l'actual alcalde Francesc Deulofeu. L'acte també servirà per fer campanya per les eleccions europees i el seu candidat Carles Puigdemont. Tots els beneficis de l'arrossada aniran destinats a la caixa de solidaritat. El preu del tiquet és de 6 euros.

Abans d'arribar a diumenge, però, JxCat de Sant Celoni i la Batllòria farà campanya avui dimecres amb una carpa al mercat setmanal i a la tarda ha programat una xerrada i berenar al Casal de la Gent Gran.

 
Totes les llistes de les eleccions municipals al Baix Montseny: noms i cognoms, partits, sigles i municipis

 

Participació