El PSC proposa crear un pressupost específic per a la Batllòria

Eduard Vallhonesta a la Batllòria aquest diumenge
Eduard Vallhonesta a la Batllòria aquest diumenge | PSC Sant Celoni
Redacció
12 de maig del 2019
Actualitzat el 14 de maig a les 8:35h

Aquest darrer diumenge, el PSC de Sant Celoni va celebrar un míting a la Batllòria. L’alcaldable, Eduard Vallhonesta, va estar acompanyat per una seixantena de batlloriencs i batllorienques que es van apropar a la plaça de la Pedra de la Pau per escoltar les propostes del PSC per a les properes eleccions municipals.

Vallhonesta va començar la seva intervenció anunciant la creació d’un pressupost específic per a la Batllòria, si el PSC pot formar govern després dels comicis del 26 de maig. “La Batllòria ha de ser capaç d’afrontar els seus propis reptes. Volem un pressupost per a la Batllòria i elaborat comptant amb la participació dels batlloriencs”, va dir el candidat socialista a l’alcaldia.

A més, el PSC de Sant Celoni i la Batllòria “es compromet a millorar el CAP i la Unió Batllorienca, posar en marxa un pla de neteja i de manteniment més eficient i dotat de més recursos i fer realitat la policia de proximitat”. Així mateix, Vallhonesta va manifestar davant els assistents a l'acte “la ferma voluntat de connectar la Batllòria amb Sant Celoni” millorant el transport públic i fent realitat el carril bici entre les dues poblacions. “La Batllòria és educació, és joventut, és força i inspiració”, va concloure Eduard Vallhonesta, que es postula per ser el primer batllorienc a governar Sant Celoni i la Batllòria.
Arxivat a