creixement personal

Presentació de la Universitat Popular del Baix Montseny

Aquest projecte, que es troba en fase inicial, busca suports als municipis del Baix Montseny

per Redacció , 13 de maig de 2019 a les 17:14 |
Presentació de la UPBM a Santa Maria de Palautordera | @UPBaixMontseny
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de maig de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dimecres 15 de maig a partir de les 19h l'Escola Montseny acollirà la presentació de la Universitat Popular del Baix Montseny, un projecte que busca l'objectiu de la millora i la transformació personal i col·lectiva a través de l'educació i el diàleg.

Es tracta d'una iniciativa que pretén impulsar una oferta formativa de qualitat al Baix Montseny més enllà de l'obtenció d'un títol i de la dinàmica utilitarista de l'educació. La intenció és incentivar el creixement personal i col·lectiu a partir de la formació educativa, esdevenint la cultura una eina per a l'esperit crític, la participació i l'enfortiment de la comunitat.


Aquest projecte, que es troba en fase inicial, busca suports als municipis del Baix Montseny per fer créixer el projecte tal i com ha sorgit ja a Sant Celoni i poder crear una xarxa de formació, educació i cultura.

Professorat universitari, de secundària i de primària, persones qualificades i amb experiència en diversos àmbits estan disposades a oferir educació de manera altruista per poder generar espais d'enriquiment mutu amb l'alumnat, reformulant, així, les tradicionals relacions formador-alumnat.

 

Participació