creixement personal

Presentació de la Universitat Popular del Baix Montseny

Aquest projecte, que es troba en fase inicial, busca suports als municipis del Baix Montseny

per Redacció, 13 de maig de 2019 a les 17:14 |
Presentació de la UPBM a Santa Maria de Palautordera | @UPBaixMontseny
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de maig de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dimecres 15 de maig a partir de les 19h l'Escola Montseny acollirà la presentació de la Universitat Popular del Baix Montseny, un projecte que busca l'objectiu de la millora i la transformació personal i col·lectiva a través de l'educació i el diàleg.

Es tracta d'una iniciativa que pretén impulsar una oferta formativa de qualitat al Baix Montseny més enllà de l'obtenció d'un títol i de la dinàmica utilitarista de l'educació. La intenció és incentivar el creixement personal i col·lectiu a partir de la formació educativa, esdevenint la cultura una eina per a l'esperit crític, la participació i l'enfortiment de la comunitat.


Aquest projecte, que es troba en fase inicial, busca suports als municipis del Baix Montseny per fer créixer el projecte tal i com ha sorgit ja a Sant Celoni i poder crear una xarxa de formació, educació i cultura.

Professorat universitari, de secundària i de primària, persones qualificades i amb experiència en diversos àmbits estan disposades a oferir educació de manera altruista per poder generar espais d'enriquiment mutu amb l'alumnat, reformulant, així, les tradicionals relacions formador-alumnat.

 

Participació