Junts per Catalunya Breda presenta la candidatura encapçalada per Judit Cortada

L'exconsellera de Governació, Meritxell Borràs, va participar en l'acte electoral

L'exconsellera Meritxell Borràs amb l'alcaldable de JxCat Breda, Judit Cortada i la resta de la candidatura
L'exconsellera Meritxell Borràs amb l'alcaldable de JxCat Breda, Judit Cortada i la resta de la candidatura | JxCat Breda
Redacció
13 de maig del 2019
Actualitzat a les 20:37h
Junts per Catalunya Breda va presentar divendres la seva candidatura a les eleccions municipals, encapçalada per Judit Cortada. A l'acte hi va participar l'exconsellera de Governació, Meritxell Borràs. "Sabem les mancances que té el poble. Tenim unes propostes reals per als serveis, el comerç, la indústria, la seguretat, i per a les persones", va explicar Cortada, que va subratllar que Junts per Catalunya Breda concorre a les eleccions municipals amb un equip "fort, cohesionat, ben avingut i de futur, per encarar els reptes de futur del poble".

"Volem ser un govern transparent, aconseguir un Breda confortable i al mateix temps, potenciar les seves possibilitats i les del seu entorn", va assegurar Cortada. També va dir que Junts per Catalunya Breda volen un poble actiu a on hi càpiga tothom. Un poble on el infants hi vulguin ser adolescents, els adolescents hi vulguin fer créixer els seus fills i la gent gran, hi vulgui tenir els néts. "Volem tornar a tenir un poble viu i actiu a on els vilatans, les associacions i les entitats tinguin un pes real en les decisions". En definitiva, va dir l'alcaldable de JxCat, s'ha de posar Breda altra vegada a primera línia.
 
La candidata va afegir que el lema de campanya és prou eloqüent: "Reprenem el bon camí, fem-ho junts!!". Per tot això  té el concenciment que la seva llista està preparada amb gent positiva, realista i vinculada a diferents àmbits. "Professionalment preparada i emocionalment compromesa", va concloure.