Nova edició de la Mostra d'Entitats de Sant Celoni

L'activitat es portarà a terme a partir de les cinc de la tarda a la plaça de la Vila

Redacció
10 de maig del 2019
Actualitzat a les 17:32h
Aquest cap de setmana torna la Mostra d'Entitats de Sant Celoni
Aquest cap de setmana torna la Mostra d'Entitats de Sant Celoni | Jordi Purtí / arxiu
Des de les cinc de la tarda i fins les vuit del vespre d'aquest dissabte 11 de maig la plaça de la Vila de Sant Celoni bullirà d'activitat amb motiu de la celebració d'una nova edició de la Fira d'Entitats. D'aquesta manera, a les carpes de les entitats s'hi podrà participar amb manualitats per a nens i nenes, jocs inflables, cistella de bàsquet per fer concursos de tir I partits 3x3, tir amb arc i molt més.

També s'ha programat una exhibició de dansa amb l' Escola Contrajazz i la ballada de dues sardanes amb l'Associació de la Gent Gran de l'Esplai de Sant Celoni. Aqui li agradi el country podrà prendre part d'un taller solidari, organitzat per Creu Roja Sant Celoni i Baix Montseny i Banc del Temps de Sant Celoni.

A partir de dos quarts de nou del vespre s'ha programat un sopar popular a base d'entrepà de botifarra i beguda. Amb servei de barra que organitza l'AFA Soler Vilardell.  I els Swingansters Montseny organitzen un taller i ballada de swing amb el grup de música en directe Hot Swing Club. 

A banda d''aquestes activitats, a Can Ramis es farà la presentació de la legislativa popular per protegir el Montseny, de la Coordinadora per a la  Salvaguarda del Montseny i una xerrada i informació sobre la compra col·lectiva de plaques solar de Som Energia Baix Montseny.
 
Arxivat a