El veí de Sant Celoni Josep Quitet, nou president de la Creu Roja a Catalunya

«Quitet està vinculat a la institució humanitària des de fa 40 anys, quan va ingressar com a voluntari a l'Assemblea Local de Sant Celoni on va exercir diverses tasques de direcció»

Josep Quitet, nou president de la Creu Roja Catalunya
Josep Quitet, nou president de la Creu Roja Catalunya | Creu Roja Catalunya
Redacció
09 de maig del 2019
Actualitzat a les 19:54h
El veí de Sant Celoni,  Josep Quitet i Torner, aquest dilluns 6 de maig ha estat nomenat nou president de la Creu Roja a Catalunya. D'aquesta manera substitueix Antoni Aguilera i Rodríguez, qui ocupava aquest càrrec des d’abril de 2015. Quitet està vinculat a la institució humanitària des de fa 40 anys, quan va ingressar com a voluntari a l'Assemblea Local de Sant Celoni on va exercir diverses tasques de direcció. Dels anys 1992 a 2015 va assumir la presidència de l'Assemblea Comarcal de Sant Celoni i Baix Montseny.
 
L'any 2006 va ser nomenat vicepresident de la Creu Roja a Catalunya, càrrec que, des de 2007 i fins a l'actualitat, ha compaginat amb el de president del Comitè Provincial de Barcelona. També és membre del Comitè Nacional de la Creu Roja Espanyola i vocal de l'Assemblea General.
 
Josep Quitet i Torner va néixer a Manresa el 1955. Ha treballat en el sector de la banca durant més de 35 anys i com a corresponsal de premsa durant 5 anys.
Arxivat a