Lluís Morales encapçalarà la candidatura de la CUP a Santa Maria de Palautordera

L'alcaldable de la formació anticapitalista diu que no volen ser actors de la història com a col·lectiu i no pas només espectadors del futur del municipi

Redacció
08 de maig del 2019
Actualitzat a les 17:13h
Lluís Morales encapçala una renovada llista de la CUP a Santa Maria de Palautordera
Lluís Morales encapçala una renovada llista de la CUP a Santa Maria de Palautordera | CUP Palautordera
Lluís Morales serà el candidat de la CUP Palautordera a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig i es presenta amb una llista disposada a governar Santa Maria de Palautordera que té com a principals eixos del programa electoral l'urbanisme i l'habitatge; la participació ciutadana real; vetllar per un Palau feminista; executar el Pla Cultural; i la defensa del territori.

Morales assegura que són un grup d'homes i dones compromeses que volen governar una vila "que mereix ser l'esforç de totes aquelles persones que no ens conformem en ser espectadores i que volem ser actores de la nostra història com a col·lectiu". Per l'alcaldable de la formació de l'esquerra independentista "apunta maneres de cara a fer uns bons resultats el pròxim 26 de maig, doncs, volem ser amb tots els col·lectius i persones la veu dels que es mouen".

Des d'aquesta formació s'aposta per un front institucional que acompanyi als moviments socials i persones que volen un Palau més just, sense paternalismes i que sigui un bastió contra la repressió de l'Estat.