Junts per Sant Feliu de Buixalleu presenta la seva candidatura, encapçalada per Josep Roquet

A l'acte hi va participar el diputat al Congrés Jaume Alonso-Cuevillas

Redacció
07 de maig del 2019
Actualitzat a les 17:58h
Josep Roquet és el candidat de JxCat per seguir governant Sant Feliu de Buixalleu
Josep Roquet és el candidat de JxCat per seguir governant Sant Feliu de Buixalleu | JxCat Sant Feliu de Buixalleu
Junts per per Sant Feliu de Buixalleu va presentar diumenge la candidatura que concorrerà a les eleccions del proper 26 de maig, encapçalada per Josep Roquet. A l'acte hi va participar el diputat al Congrés Jaume Alonso-Cuevillas. Roquet ha explicat que encapçala la llista per quarta vegada, "amb la mateixa il·lusió que el primer dia, amb una llista renovada i diversa en tots els aspectes". Amb el lema "Amb tu, fem poble", la llista de Junts per Sant Feliu de Buixalleu vol tornar a ser la força més votada i fer de Sant Feliu "el poble de tots, on cadascú, independentment d'allà on visqui, se'n senti part i representat".
 
Pel que fa el programa electoral, Roquet va destacar que aposta per fer de Sant Feliu municipi verd en quant a les energies renovables. Entre les actuacions previstes al respecte destaca l'estudi i la implementació d'un nou model de recollida d'escombraries, la contractació de les energies renovables, canviar l'enllumenat públic per adoptar tecnologia LED i renovar els vehicles municipals per un cotxe elèctric, entre altres.
 
En l'àmbit del turisme i la promoció econòmica, el cap de llista Junts per Sant Feliu de Buixalleu ha destacat que "es continuarà apostant pel castell de Montsoriu, amb tasques de promoció i reconstrucció del castell i també per la Ruta de la Tourdera". Així mateix es pretén fer que el personatge històric El Cap d'Estopes esdevingui un altre eix per a la promoció turística. La millora del servei d'internet i de les noves tecnologies, de les festes locals i populars seran altres eixos programàtics. "L’equip de Junts per Sant Feliu continuarà donant suport al teixit associatiu del municipi", va subratllar el candidat. Roquet ha afegit que els propers quatre anys es prendran les mesures necessàries per tal de tirar endavant la construcció de l'edifici de l'escola Alzines Balladores.