ERC Palautordera «per decidir un gir a l'esquerra»

Xavi Blas, candidat d'ERC palautordera, considera que l'equip que es presenta a les eleccions municipals del 26 M és "transversal, plural i cohesionat que vetlla pel benestar de les persones"

Llista d'ERC Palau que es presenta a les eleccions del 26M
Llista d'ERC Palau que es presenta a les eleccions del 26M | ERC Palautordera
Redacció
07 de maig del 2019
Actualitzat a les 16:34h
des d'Esquerra Republicana - Palau Decideix tenen el convenciment que és l'hora de recollir els fruits d'una feina intensa feta des de l'oposició aquests darrers quatre anys a l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera. Una feina que des de les seves posicions republicanes passen per construir una República Catalana des dels municipis i els ajuntaments governants escoltant la gent. "Són dues realitats que les defensem amb fermesa i determinació", explica Xavi Blas, alcaldable d'ERC Palautordera.

Pel candidat republicà des dels més joves fins als més experimentats, des del tracte personal propi del comerç local, passant per la vocació docent, l'esperit d'equip present al món dels esports, fins arribar a les reivindicacions sorgides de l'associacionisme i el treball a peu de carrer, "ens caracteritzem per formar un grup transversal, plural i cohesionat que vetlla pel benestar de les persones".

No dubten en el sentit que Palau serà el que vulguin les seves veïnes i els seus veïns. És per aquest motiu que, durant els darrers quatre anys diuen que han preguntat als palauencs i a les palauenques quin poble volen i, a partir d'aquest diàleg permanent amb la gent, han establert els eixos principals del seu programa electoral: participació veïnal i transparència, seguretat, urbanisme i habitatge, promoció econòmica i medi ambient, serveis socials i polítiques d'igualtat, i cultura i esports.

La presentació de la llista es va fer diumenge de la setmana passada a la sala de plens de l'Ajuntament amb el missatge que s'està a punt per governar i que és l'hora de decidir un gir a l'esquerra.