Podem Sant Celoni i la Batllòria recorda que molts veïns del poble no podran votar el 26-M

Aquesta formació política apostarà per l'elaboració d'un Pla Municipal d'Inclusió Social

Ahmed Benamar, candidat a l'alcaldia de Podem Sant Celoni i la Batllòria parla de convivència i inclusió social
Ahmed Benamar, candidat a l'alcaldia de Podem Sant Celoni i la Batllòria parla de convivència i inclusió social | Jordi Purtí
05 de maig del 2019
Actualitzat a les 18:22h
Podem Sant Celoni i la Batllòria aquest migdia ha escollit el parc situat al costat del Sax Sala el Centre de Formació d'Adults Baix Montseny per fer un acte preelectoral. Un parc situat, per tant, al barri del Baix Montseny de Sant Celoni que és dels més poblats del municipi i on gent de tota la vida, immigrants i nouvinguts hi conviuen. Però, Podem no l'ha escollit per casualitat ja que el tema central de l'acte ha estat la convivència i la inclusió social amb la participació d'Ahmed Benamar, candidat a l'alcaldia de Sant Celoni i las Batllòrias; Nora Baños, activista, feminista i musulmana; i David Clarà, regidor de Podem a l'Ajuntament de Barbarà del Vallès.

La qüestió social segur  que serà un dels eixos fonamentals amb els que Podem intentarà incindir en aquestes eleccions municipals del 26-M i, a ser possible, tenir influència en el futur govern municipal. En aquest sentit, Ahmed Benamar ha recordat que Sant celoni i la Batllòria en els darrers divuit anys ha crescut un 40% a conseqüència dels moviments interns i externs i, per això, és important que es plantegi si Sant Celoni és realment un municipi inclusiu "quin poble tenim i quin poble volem".

Cal que Sant Celoni disposi d'un Pla d'Inclusió Social ja que "sense inclusió es fa molt difícil la convivència i la integració". L'alcaldable d'aquesta formació política incideix en aquest punt manifestant que "el pròxim 26-M molta gent que viu i paga els seus impostos a Sant Celoni i la Batllòria no tindrà veu, és a dir, no podrà votar i això és una manera d'exclusió de la societat". Podem Sant Celoni i la Batllòria treballarà per la inclusió i la convivència, ha remarcat Ahmed Benamar.

Nora Baños, per la seva banda, ha fet una defensa de la diversitat, de no esatigmatitzar i de respectar totes les idess, ideologies i religions "nosaltres venim del 15-M i això demostra que les coses es poden canviar i, de fet, s'estant canviant ja que en els barris és on neixen les grans idees". aquesta activista musulmana també ha estat crítica amb la doble disciminació de la dona: per ser musulmana i per portar l'hiyab.

Ha tancat l'acte David Clarà, regidor de l'àrea de Serveis Socials municipals i Emergència Social de l'Ajuntament de Barbarà del Vallès qui aposta perquè els serveis socials dels ajuntaments passin de l'assistencialisme a la defensa dels drets fonamentals de les persones.
 
Arxivat a