Les 5R de JxCat de Sant Celoni i la Batllòria

Raül Garcia, candidat a l'alcaldia, presenta la llista del 26-M i explica els trets fonamentals del seu programa electoral

Raül Garcia en primer terme amb les persones que integren la llista de JxCat de Sant Celoni i la Batllòria
Raül Garcia en primer terme amb les persones que integren la llista de JxCat de Sant Celoni i la Batllòria | Jordi Purtí
05 de maig del 2019
Actualitzat a les 11:26h
Últim cap de setmana abans d'entrar de ple a la campanya electoral de les eleccions municipals del 26-M. Tots els partits que concorren als comicis carreguen piles i aprofiten els darrers dies de precampanya per presentar els seus equips electorals. I així ho ha fet la candidatura de JxCat de Sant Celoni i la Batllòria que encapçala Raül Garcia en un acte celebrat divendres al vespre a la sala gran del Teatre Ateneu.

En aquest sentit, Raül Garcia va explicat que el seu projecte electoral per Sant Celoni del present i del futur passa pel que la candidatura ha qualificat de les 5R. És a dir, una primera R que simbolitza el nom de l'alcaldable: Raül. "No és personalitzar ja que la llista som tots, però sóc qui l'encapçala.

La segona R correspon a Renovar. "Tenim un bon alcalde, ha fet molt bona feina però ara recollint el millor del que hem fet aquests darrers anys per renovar la proposta per Sant Celoni i la Batllòria".

La tercera R respon a Reconnectem. Una R que preveu desenvolupar un seguit d'accions en molts àmbits però que es resumeix  en "reconnectar de l'entorn i aprofitar totes les potencialitats que ens dona el Montseny i el Montnegre. S'ha de tornar a mirar a les dues muntanyes".

El candidat de JxCat de Sant Celoni i la Batllòria també posa en valor una quarta R que vol dir Referents. Per Raül Garcia això vol dir tenir visió de Sant Celoni com a capital del Baix Montseny però amb la consciència que en quatre anys aquesta comarca no existirà oficialment però "volem ser un referent pel territori en equipaments i serveis"

I la cinque R del projecte és la primera lletra de República. "Som la gent de l'1 d'Octubre, som la gent que va defensar els col·legis i la democràcia i la voluntat de fer un país millor. Ajudarem al president Puigdemont a guanyar les eleccions".

La presentació de l'acte va començar amb una conversa  del candidat Raül Garcia amb el portaveu adjunt de Junts per Catalunya al Parlament de Catalunya, Eduard Pujol emulant el programa de TV3 "Al cotxe", del periodista baixmontsenyenc, Eloi Vila.

I va acabar amb una recomenació "Fa temps que em sento dir que seré el nou alcalde de Sant Celoni, això m'afalaga però hem de tenir molt clar que no ho tenim fet i primer i hem d'arribar i el nou alcalde s'escolleix el 26 de maig i per governar hem de guanyar i hem de guanyar bé", va concloue Raül Garcia.

La llista

1. Raül Garcia Ramírez
2. Amaïs Medina Terradas
3. Ernest Vilà Pladevall
4. Mª Àngels Bordetas Delgado
5. Jordi Clopés Lagarda
6. Patricia Rodríguez Pedraja
7. Josep Maria Garcia Sala
8. Albert Serrà Ramos
9. Irene Córdoba Morón
10. Neus Espinosa Escobar 1
1. Ma Helena Lagarda Planas
12. Manel Sánchez de la Torre
13. Júlia Jiménez Mesa
14. Josep Pagès Massó
15. Jaume Figueras Codony
16. Laura Costa Olivé
17. Francesc Deulofeu Fontanillas

Suplents:
1. Josep Moulines Tomàs
2. Eva Guàrdia Recorda
3. Sergi Manso Luis
4. Yurena Rodríguez Rodríguez
5. Ivan López Martínez
6. Luisa Isabel Garcia Martínez
7. Jesús Bordetas Luna
8. Margarita Ponce Serrano
9. María Asunción Pina Jue
10. Joaquim Calvet Canaleta

Arxivat a