Les persones amb pocs recursos d'Arbúcies rebran assistència bucodental

L'Ajuntament i Dentalarb han signat un conveni que permetrà cobrir les necessitats que no ofereix la Seguretat Social

Jaume Salmeron, regidore d'Atenció a les persones d'Arbúcies, i la responsable de Dentalarb
Jaume Salmeron, regidore d'Atenció a les persones d'Arbúcies, i la responsable de Dentalarb | AJA
Redacció
01 de maig del 2019
Actualitzat a les 16:11h
L'Ajuntament d'Arbúcies estrena un nou servei municipal d'odontologia dirigit a adults amb pocs recursos que, fins ara, tenien dificultats per accedir als tractaments que la cobertura universal no garanteix ja sigui pels recursos econòmics de què disposen o bé, per les limitacions a l'hora de desplaçar-se.
 
El consistori té entre les seves competències l'avaluació de necessitats socials i l'atenció a les persones en situació de risc social i és per aquest motiu que l'Ajuntament ha firmat un conveni de col·laboració amb Dentalarb per donar cobertura a aquestes mancances i puguin fer-ho a un preu assequible i al mateix municipi.

L'assistència bucodental garantida per la Seguretat Social no ofereix els tractaments necessaris per a una salut dental amb garanties per la qual cosa les persones que no disposen de recursos econòmics no poden anar a l'assistència privada amb un risc evident de patologies bucodentals greus. Per aquest motiu, l'Ajuntament per tal d'oferir el millor servei d'atenció a les persones ha arribat a aquest acord amb l'empresa arbucienca.
 
El regidor d'Atenció a les Persones, Jaume Salmeron, ha explicat que Dentalarb es compromet a oferir amb tarifes reduïdes i pactades prèviament amb l'Ajuntament el servei d'odontologia als veïns d'Arbúcies sense recursos suficients per fer front a un tractament privat i que així ho sol·licitin. Per altra banda, des de la regidoria d'Atenció a les Persones es farà el seguiment del servei i la valoració socioeconòmica de la situació personal o familiar.
 
Arxivat a