Arbúcies: Tres candidatures independentistes i sense JxCat

Pere Garriga amb Entesa per Arbúcies- Independents de la Selva, Aniol Pujolràs amb la CUP i Ester Soms amb ERC

Ajuntament d'Arbúcies
Ajuntament d'Arbúcies | NBM / arxiu
Redacció
27 d'abril del 2019
Actualitzat a les 8:42h
La Junta Electoral de Santa Coloma de Farners ja ha fet públiques les candidatures d'Arbúcies que es presenten a les eleccions municipals el pròxim dia 26 de maig, després que el passat dimecres quan es van publicar totes les candidatures de la zona aquest municipi no hi aparareixis. Finalment seran tres llistes les que hi concorreran.

Per una banda Entesa per Arbúcies - Independents de la Selva que encapçala l'actual alcalde Pere Garriga i amb una majoria absoluta de vuit regidors. Una altra de les candidatures que s'hi presenten és la Candidatura d'Unitat Popular - Alternativa Municipalista amb Aniol Pujolràs com a cap de llista i que fa quatre anys no van presentar-se i, finalment, Esquerra Republicana de Catalunya que torna a encapçalar Ester Soms que actualment ja té representació municipal amb dos regidors.

En aquestes eleccions municipals del 26 de maig qui no es presenta és Junts per Catalunya i en certa manera és una sorpresa ja que és a l'únic municipi del Baix Montseny on no es presenta i actualment disposa d'una representació amb tres regidors al ple municipal.
Arxivat a