obres

En marxa les obres de la via ciclista a l'estació de Riells i Viabrea - Breda

La via ciclista recorrerà un traçat de 2 quilòmetres paral·lel a la carretera GI-552

per Redacció , 26 d'abril de 2019 a les 15:05 |
Les obres de la via ciclista fins l'estació de Riells i Viabrea - Breda altra vegada actives | AJB
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 d'abril de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquesta setmana s'han reiniciat les obres de construcció de la via ciclista a l'estació de Riells i Viabrea-Breda. Després de començar els treballs el passat octubre es van haver d'aturar a la fase inicial per problemes en el projecte tècnic que van obligar a una reformulació del mateix, tornen els treballs per a construir aquesta infraestructura. Està previst que sigui una realitat al llarg d'aquest 2019. Amb motiu de les obres es demana a tots els usuaris de la carretera que circulin amb precaució per a evitar incidents.

La via ciclista recorrerà un traçat de 2 quilòmetres paral·lel a la carretera GI-552. El vial, de 3 metres d'amplada, estarà pavimentat amb sauló estabilitzat amb calç durant la major part del traçat. No obstant el tram més proper al nucli de Breda es pavimentarà amb asfalt per salvar els pendents del camí, que dificulten l'aplicació del ferm de sauló. Per altra banda, la separació amb la carretera serà entre els 3 i 5,5 metres al llarg del recorregut.


Per completar l'actuació es construirà un pont de 25 metres de llargada i 3,4 metres d'amplada per salvar la Riera de Breda. També s'adaptarà la cruïlla entre les carreteres GI552 i GIV-5523, d'accés a l'estació. L'actuació també contempla una nova connexió amb el camí de Can Sagristia. Finalment, s'aprofitaran les obres de construcció de la via ciclista per fer arribar el cable de fibra òptica des de la carretera C-35 per completar la instal·lació de la xarxa de fibra que s'ha desplegat dins del nucli urbà de Breda.  
 

 

Participació