Vallgorguina: Tres candidatures independentistes i una escisió de Cs

Junts per Vallgorguina, ERC i CUP amb accent independentista tindran compartiran urnes amb els pràcticament desconeguts Contigo Somos Democracia

Ajuntament de Vallgorguina
Ajuntament de Vallgorguina | NBM
Redacció
25 d'abril del 2019
Actualitzat a les 19:46h
Teobaldo Agenjo Rodrigo, així és com es diu el cap de llista de la candidatura Contigo Somos Democracia (CSD) que es presenta a Vallgorguina. De fet és l'única llista d'aquest partit que es presenta al Baix Montseny i una de les quatre que hi ha a tot el Vallès Oriental. Un partit format a València per diversos càrrecs de Ciutadans que van deixar la formació o van ser expulsats.

El CSD, doncs, buscarà el vot espanyolista a Vallgorguina on concorren a les eleccions tres altres formacions amb un marcat accent independentista. Joan Mora, l'actual alcalde del municipi, buscarà revalidar el càrrec al capdavant de la llista de Junts per Vallgorguina.

També presenta candidatura ERC amb Magda Bes amb la intenció de millorar els tres regidors que els republicans van aconseguir en les eleccions celebrades l'any 2015. I Anna Herrero, com a cap de llista de la CUP, concorre a les eleccions municipals de Vallgorguina per primera vegada.
Arxivat a