feixisme

Atac feixista a la seu de la CUP de Palautordera

Es fa una crida a la població per repintar aquest divendres 19 d'abril un mural que també ha estat atacat

per Redacció, 18 d'abril de 2019 a les 07:02 |
Arrencat el rètol del local de la CUP Palautoredera i substituït provisionalment per una pancarta | CUP Palautordera
Ja fa dies que el Baix Montseny pateix de matinada atacs a símbols en suport a la democràcia i a les preses polítiques. En aquesta escalada els feixistes han fet un pas més i en les darreres hores han dirigit el seu atac al local de la CUP Palautordera al carrer Major d'on han arrencat el rètol, un fet que serà denunciat segons han informat des de la formació política. Provisionalment ha estat substituït per una pancarta amb el text Fora nazis de Palau.

Però no ha estat l'únic punt que el vandalisme feixista s'ha fet notar en les darreres hores a Santa Maria de Palautordera ja que també s'ha malmès un mural amb el missatge Un poble unit per la independència que fa temps es va pintar. En aquest sentit, des de la CUP Palautordera es manifesta que lluny d'estar callades es convoca el divendres 19 d'abril tothom "a qui vulgui respondre a aquests actes de covardia, a la repintada del mural que ha estat objecte de vandalisme feixista". El punt de trobada serà a les 11 del matí al local de la CUP Palautordera.


En un comunicat que la formació política ha fet públic es rebutgen aquests atacs i fan una crida a construir "una vila lliure de feixistes" i alertar a les veïnes de la presència d'aquests grupuscles al poble, de la mateixa manera que demanen que la Policia Local faci un seguiment d'aquests actes. "El feixisme avança si no se'l combat", conclou el comunicat.
 

Mural que serà repintat aquest divendres 19 d'abril Foto: CUP Palautordera


 

 

Participació