Gerard G. del Moral diu en un míting d'ERC a Sant Celoni que «la nit del 28-A el mapa de Catalunya ha d'estar tenyit de groc»

El diputat al Parlament de Catalunya diu que el 28-A no s'ha de donar cap alegria als del 155 "que han gaudit amb el nostre patiment"

Míting d'ERC a Sant Celoni per les eleccions espanyoles del 28-A
Míting d'ERC a Sant Celoni per les eleccions espanyoles del 28-A | Jordi Purtí
Redacció
17 d'abril del 2019
Actualitzat a les 9:59h
"El vot útil no és Pedro Sánchez, el vot útil és ERC", aquesta és una de les principals idees que va dir ahir al vespre Manel Bueno en l'acte de campanya electoral de les eleccions espanyoles del 28-A que ERC va fer a la plaça de la Vila de Sant Celoni i que, com és sabut, el celoní Manel Bueno és el candidat del Vallès Oriental i número disset de la llista  que encapçala Oriol Junqueras.

A més del candidat de Sant Celoni també van participar de l'acte electoral Antoni Vicente de Sobiranistes i el diputat al Parlament de Catalunya, Gerard Gómez del Moral qui va dir que "la nit del 28-A el mapa de Catalunya ha d'estar tenir de groc omplint les urnes de democràcia i de llibertat". També va dir que els vots dels catalans han de servir per combatre el règim del 78 i per fer de mur a la possibilitat que l'estat espanyol estigui "governat per un tripartit ultra" o evitar el pacte entre el PSOE i C's "que se'n parla poc però que s'està cuinant pel darrera".

Gómez del Moral assegura que ERC no danarà xecs en blanc a ningú "el PSOE que no l'esperi" i que les eleccions del 28-A han de posar Catalunya en el centre de tot "de drets polítics i drets socials" i els vots dels catalans també han de servir "per no donar cap alegria als del 155 que han gaudit amb el nostre patiment".

Va presentar l'acte Magalí Miracle, candidata a l'alcaldia d'ERC a Sant Celoni.
Arxivat a