Eleccions municipals 2019

La CUP d'Arbúcies presenta la llista electoral del 26M encapçalada per Aniol Pujolràs

per Redacció, 16 d'abril de 2019 a les 11:18 |
La CUP Arbúcies presenta la llista que concorrerà a les eleccions municipals del 26M | CUP Arbúcies
El diumenge 14 d'abril, coincidint amb el 88è aniversari de la proclamació de la República Catalana de Macià, es va dur a terme la presentació de la llista electoral i dels eixos del programa de la CUP d'Arbúcies. 
 

L'acte es va dur a terme a la Placeta Pepet Pol (en memòria al darrer batlle republicà) i va comptar amb la presencia d'un centenar de persones. Es va començar l'acte fent una breu presentació a càrrec de Jaume Soler i Pastells (històric batlle d'Arbúcies 1979-2003 i 13è a la llista de la CUP Arbúcies) on va voler remarcar el canvi generacional entre l'antiga CUPA i l'actual CUP Arbúcies. Tot seguit, va presentar els vint noms que estaran a la llista electoral de la CUP Arbúcies. Una llista de combina la joventut amb l'experiència. 
 
Després van parlar els cinc primers llocs de la llista explicant els eixos principals del programa. Primer ho va fer la Mercè Delgado parlant sobre transparència, tot seguit va parlar Lluís Ribas sobre la cohesió social. En tercer lloc, va fer-ho en Raül Barbado sobre la participació ciutadana, i després va ser el torn de la Núria Batlle sobre cultura. 
 

Per acabar l'acte, va parlar Aniol Pujolràs, cap de llista de la formació municipalista, fent un discurs de memòria històrica, retre homenatge a la figura de Pepet Pol, però també explicant les maneres de fer de la CUP Arbúcies.  
 

 

Participació