La fira-mercat «Montseny Ve de gust» celebra la 2a edició

Per Carles Corominas, alcalde de Montseny, "el programa de fires-mercat al llarg de l'any, està sent un bon aparador i punt de venda dels productors locals

Uns aspecte de la fira-mercat Montseny ve de gust
Uns aspecte de la fira-mercat Montseny ve de gust | AJ Montseny
Redacció
16 d'abril del 2019
Actualitzat a les 6:54h
Els visitants  del poble del Montseny van tenir l'oportunitat aquest diumenge passat de tastar i comprar productes de proximitat i d'artesans oferts a la fira-mercat "Montseny ve de gust". El públic infantil i familiar va gaudir de l'obra de teatre El peix irisat, a càrrec de la companyia Tanaka. Enguany, la 2a edició d'aquesta fira-mercat de petit format va coincidir amb Diumenge de Rams, sent  tot plegat motiu de passar una bona estona en el poble.

La participació de paradistes de la Xarxa de productes de la terra hi aporta proximitat, qualitat, i professionalitat. Per Carles Corominas, alcalde de Montseny, "el programa de fires-mercat al llarg de l'any, està sent un bon aparador i punt de venda dels productors locals, a més a més, d'un atractiu afegit pels visitants del poble".

L'organització va anar a càrrec de l'Ajuntament de Montseny, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.