Es recuperen algunes passeres de camins de bosc d'Arbúcies

Les obres de reparació han anat a càrrec d’un grup de voluntaris

Josep Valls i Cristo Juárez arreglant una de les passeres forestals d'Arbúcies
Josep Valls i Cristo Juárez arreglant una de les passeres forestals d'Arbúcies | AJA
Redacció
15 d'abril del 2019
Actualitzat a les 12:48h
Josep Valls, conegut com en Dalmau, juntament amb un grup de voluntaris, han arranjat algunes de les passeres que es troben resseguint alguns dels camins forestals del terme municipal d'Arbúcies. Una de les passeres és la que es troba al camí d'Arbúcies a Joanet i, a més de recuperar la passera, també s'hi ha instal·lat una  barana per fer més segur el pas dels caminants.
 
I l'altra de les passeres que ha arranjat aquest grup de voluntaris ha estat la de Can Riera de la Pineda. Valls explica que la passera s'ha reconstruït al mateix punt on ja havia estat fa 50 anys perquè on estava instal·lada actualment, el corrent de l'aigua se l'emportava cada vegada que augmentava el cabal de la riera.
 
A banda, aquest grup d'arbuciencs, que es reuneixen els dimarts per anar a caminar, també han arranjat alguns dels camins per on passen durant aquestes caminades setmanals.
Valls assenyala: "M'agrada col·laborar amb coses d'aquestes perquè suposen un bé per al municipi". Una actitud del tot altruista, ja que assegura que "ho fem perquè volem i ens agrada". Es tracta de petites accions que valoren molt positivament les persones que transiten per aquests camins de l'entorn natural del municipi, així com també des de l'Ajuntament, que és qui facilita el material als voluntaris per dur a terme tots aquests arranjaments.
 
Arxivat a