Junts per Palau presenta la llista que es presentarà a les eleccions el 26M

El candidat Jordi Xena va assegurar que la llista de Junts per Palau "sempre suma"

Candidatura de Junts per Palau a les eleccions del 26M de 2019 encapçalada per Jordi Xena
Candidatura de Junts per Palau a les eleccions del 26M de 2019 encapçalada per Jordi Xena | Jordi Purtí
Redacció
15 d'abril del 2019
Actualitzat a les 11:27h
L'actual alcalde de Santa Maria de Palautordera i candidat a la reelecció de Junts per Palau, Jordi Xena, ha presentat aquest cap de setmana la llista que l'acompanyarà a les eleccions del 26 de maig. Xena va destacar que és una candidatura col·lectiva, transversal i paritària "és la nostra manera d'entendre el municipalisme, amb interès, motivació i ganes de seguir treballant per Santa Maria de Palautordera", va remarcar l'alcaldable.

Xena va assegurar que la llista de Junts per Palau "sempre suma", perquè d'aquesta manera són més forts, amb diversitat i transversalitat. També va destacar que després de dues legislatures consecutives governant el municipi segueixen amb la mateixa il·lusió per fer un Palau millor del que és actualment "és un poble divers i dispers i hem de pensar en les necessitats de cada racó. Hem de tenir una visió global". En aquest sentit, emfatitza que és una candidatura molt preparada i que s'estima el poble "qualsevol d'elles i ells podria ocupar un lloc en el govern. Totes i tots són dos", remarca el candidat de Junts per Palau.

Els primers vuit llocs de la llista estan ocupats per l'actual alcalde, Jordi Xena i els set regidors que avui conformen l'equip de govern municipal amb una única excepció, Sergi Zamora que l'any 2015 era el número dos de la candidatura i que ara deixa la política per reincorporar-se a la seva feina. El seu lloc l'ocuparà el jove Merlí Garcia en el tercer lloc de la candidatura.

La candidatura

1- Jordi Xena 2- Marisol Garcia 3- Merlí Garcia 4- Isabel Membrives 5- Albert Ferrer 6- Eva Otero 7- Enric Pousa 8- Mònica Garcia 9- Agustí Vilà 10- Glòria Caumons 11- Asier Castaños 12 Queta Comajoan i 13- Marta Portell
SUPLENTS 14- Joan Romeu 15- Olga López 16.- Antoni Ayala