Tres veïns de Sant Celoni en llistes electorals del 28A

Josep Pagès en el número 7 de la llista de JuntsXCat, Manel Bueno en el disset d'ERC i Eduard Vallhonesta primer suplent del PSC. Tots tres per la demarcació de Barcelona

Josep Pagès, Manel Bueno i Eduard Vallhonesta en candidatures de les eleccions espanyoles 2019
Josep Pagès, Manel Bueno i Eduard Vallhonesta en candidatures de les eleccions espanyoles 2019 | Jordi Purtí
Redacció
12 d'abril del 2019
Actualitzat a la 13:10h
Aquesta nit passada ha començat la campanya electoral de les eleccions espanyoles del 28 d'abril. Tres veïns de Sant Celoni formen part de llistes electorals, dues d'independentistes JuntsX Cat i ERC i una de constitucionalista, el PSC. Els tres candidats, en principi amb poques opcions d'entrar al Congrés de Diputats, van en llistes de la demarcació de Barcelona.

Es tracta de Josep Pagès que ocupa el número 7 de la candidatura de JuntsxCat que encapçala Jordi Sànchez i Laura Borràs de número 2.  Josep Pagès és professor associat de la UAB, lletrat constitucional a l'Ajuntament de Barcelona i membre de la Sindicatura electoral del referèndum de l'1 d'octubre de 2017. En l'inici de la campanya ha fet una piulada remarcant que comença una nova aventura política.
 

El síndic Josep Pagès Foto: Jordi Purtí


Un altre dels celonins que entren en campanya electoral aquest 28A és Manel Bueno. Ho fa en el número disset de la candidatura que encapçala Oriol Junqueras i té de número dos Gabriel Rufián. És el cap de llista de la comarca del Vallès Oriental a la llista republicana. "El vot útil a Catalunya no és Pedro Sánchez, sinó Oriol Junqueras", ha dit. Manel Bueno és jurista, llicenciat en Dret i Geografia per la UAB, especialista en dret administratiu i Seguretat pública. Postgraduat en lideratge polític i polítiques socials, i en medi ambient. Ha fet cursos de doctorat en seguretat pública. Professor de la UAB. Fa més d'11 anys que treballa al Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya.
 

Cartell de campanya de Manel Bueno Foto: ERC


Un altre dels noms propis d'aquesta campanya electoral del 28A que acaba de començar és Eduard Vallhonesta que, durant uns dies, compaginarà la seva presència a la llista del PSC que a Barcelona encapçala Meritxell Batet amb la seva candidatura a l'alcaldia de Sant Celoni. Vallhonesta ocupa el lloc de primer suplent i en el seu moment ja va anunciar que la seva prioritat són les municipals però que "farà el possible per ajudar a que Pedro Sánchez guanyi les eleccions". És primer secretari del PSC de Sant Celoni i La Batllòria i regidor i portaveu del grup municipal socialista. Treballa d'operari a una empresa del municipi. És tècnic superior en Gestió Comercial i Màrqueting i estudia el grau universitari de Màrqueting i investigació de mercats.
 

Eduad Vallhonesta a la llista de la candidatura del PSC a les eleccions generals 2019 Foto: PSC Sant Celoni

Arxivat a