Vilalba Sasserra es beneficia d'una escombradora en desús propietat de l'Ajuntament de Vallgorguina

La cessió és gratuïta, però Vilalba Sasserra es fa responsable de la neteja viària de l'espai compartit de la urbanització Canadà park

per NacióBaixMontseny , 26 de setembre de 2012 a les 15:42 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de setembre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Màquina escombradora propietat de Vallgorguina, cedida a Vilalba Sasserra Foto: DBM

Els alcaldes de Vallgorguina, Joan Mora, i de Vilalba Sasserra, Joan Pons, han signat un conveni de col·laboració interadministrativa per la cessió d'una màquina escombradora mecanitzada, propietat de l'Ajuntament de Vallgorguina perquè pugui ser utilitzada per netejar els carrers de Vilalba Sasserra.


En el conveni queda explícit que es tracta d'una màquina actualment en desús per part de l'Ajuntament de Vallgorguina ja que n'ha adquirida una altra de millors prestacions i més adequada a les necessitats que avui té el municipi.

Amb aquesta situació, com que l'Ajuntament de Vilalba Sassserra no disposa de cap vehicle d'aquestes característiques i, per la densitat del municipi li és prou útil, els dos ajuntaments han accedit a signar el conveni de cessió.


Es tracta d'una cessió gratuïta, però a canvi Vilalba Sasserra haurà de fer-se càrrec de totes les despeses de manteniment, assegurances i inspeccions tècniques que calguin al vehicle i a més es compromet a fer la neteja viària dels accessos compartits de Canadà Park (terme municipal de Vallgorguina) i Vilalba Sasserra des de la carretera comarcal C35.

 

Participació