Educació desmenteix que a l'Escola Montnegre de la Batllòria hi ha límit de preinscripció a P3

Des del Departament s'assegura que s'admetran tots els preinscrits i no es restringirà cap plaça de NEE

Reunió a l'Escola Montnegre de la Batllòria per la restricció del nombre de preinscripcions a P3
Reunió a l'Escola Montnegre de la Batllòria per la restricció del nombre de preinscripcions a P3 | Jordi Purtí
10 d'abril del 2019
Actualitzat a les 12:41h
La problemàtica de l'Escola Montnegre de la Batllòria (Sant Celoni) està sobre la taula del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. Després de la reunió convocada ahir a la tarda per l'AMPA del centre escolar en la qual van anunciar la intenció de mobilitzar-se per expressar la seva oposició als plans de Serveis Territorials d'Educació al Maresme-Vallès Oriental "de no admetre més de 10 nens el curs 2019-2020 de P3 i deixant 0 places disponibles a la resta de cursos", entre d'altres qüestions.

En aquest sentit, fonts del Departament d'Educació han dit a NacióBaixMontseny que cal desmentir que hi ha una limitació de places "totes les preinscripcions que hi ha hagut a P3 seran admeses i n'hi ha més de 10", han recalcat. Des d'Educació també es vol deixar clar que pel que fa a les preinscripcions que no són de P3 i són de La Batllòria o de zones col·lindants "també seran admeses".

En referència al desdoblament dels cursos de P3 i P4, una de les màximes preocupacions de les mares i els pares d'alumnes de l'Escola Montnegre de la Batllòria, s'ha manifestat que la intenció és "tornar-lo a desdoblar amb 21 alumnes".

I en relació a l'oferta inicial de places des del Departament es vol matisar que es tracta d'una "previsió de la planificació" i, en aquest sentit s'acceptaran totes les preinscripcions que hi hagi i, sobretot, "no hi haurà cap restricció en preinscriure alumnes amb Necessitats Educatives Especials (NEE)", han assenyalat les fonts consultades del Departament d'Educació.




 
Arxivat a